Kom naar de Speelotheek

Maak kennis met de speelotheek tijdens onze openingstijden. Om een idee te krijgen van het speelgoedaanbod kun je gerust kijken in de speelgoedmappen. Of laat je rondleiden door een van onze vrijwilligers. Bij aanschaf van een abonnement of knipkaart kun je meteen speelgoed lenen.
Let op: bij ons kun je niet pinnen.

Download hier ons reglement.

Speelgoed lenen

Speelgoed lenen kan met een abonnement en met een knipkaart.
 
Met een abonnement kun je per keer één stuk speelgoed lenen voor maximaal vier weken. Het abonnement is een jaar geldig.
 
Het abonnement is uit te breiden met een LPGkaart. Hiermee kun je tien keer een Lotto, Puzzel of Gezelschapsspel extra lenen. Met de LPGkaart mag je meer dan één stuk speelgoed uit de categorieën L, P en G tegelijk meenemen. Een LPGkaart kan alleen worden gekoppeld aan een abonnement.
 
Met een knipkaart kun je maximaal drie stuks speelgoed lenen. Voor het aanschaffen van een knipkaart hoef je geen abonnement te hebben. Leuk om kennis te maken met de speelotheek of om cadeau te geven.
Speelotheek Wijchen facebook

Wat kost het

Abonnement: € 20,- per jaar voor het eerste kind en € 15,- per jaar voor elk volgend kind.

LPGkaart: € 3,-

Knipkaart: € 5,-

Te laat terugbrengen: € 0,50 per stuk speelgoed per week

Schade aan onderdeel of onderdeel kwijt: € 1,- per beschadigd of kwijtgeraakt onderdeel. Als het onderdeel binnen een maand wordt teruggevonden, dan krijgt je € 0,50 terug.